Suorat lainaukset

Nature on eräs tieteen arvostetuimmista julkaisusta, jossa kirjoitetaan:

”Vaikka kaikki näyttö viittaisi älykkääseen suunnittelijaan, sellainen hypoteesi [oletus] suljetaan tieteen ulkopuolelle, koska se ei ole naturalistinen”.

Lue lisää...

”Tiede _ _ ei ole huolissaan niinkään totuudesta kuin se on konsensuksesta. ’Totuudeksi’ lasketaan se, mitä tieteentekijät voivat yksimielisesti pitää totuutena minä ajanhetkenä tahansa _ _ [Tieteentekijät] eivät ole oikeastaan vastaanottavaisia tai kovinkaan avoimia minkäänlaiselle kritiikille, tai minkäänlaisille väitteille, jotka itse asiassa hyökkäävät joitakin vakiintuneita (perinteisiä) tutkimusviitekehyksen osia – tässä tapauksessa uusdarvinismia – vastaan, joten vallitsevan viitekehyksen kanssa ristiriitaisia väitteitä esiintuovien ihmisten on erittäin hankala tulla kuulluiksi. Heidän on hankala [saada] tutkimusrahoitusta; heidän on vaikea saada tutkimuksiaan julkaistuksi; he huomaavat sen itse asiassa erittäin vaikeaksi.”

Professori Evelleen Richards, tiedehistorioitsija, New South Walesin yliopisto, Australia, [ohjelmassa] Lateline, 9. lokakuuta 1998, Australian Broadcasting Corporation.

Lue lisää...

Nobel-palkittu molekyylibiologi, ateisti Jacques Monod, on sanonut ABC:n [Australian yleisradion] haastattelussa, joka lähetettiin 10.6.1976 kunnianosoituksena edesmenneelle Monodille nimellä ”The Secret of Life” [elämän salaisuus], että evoluutio on: ”Julmempi koska se on eliminaation, tuhoamisen prosessi. Taistelu elämästä ja heikoimpien eliminointi on hirvittävä prosessi, jota vastaan koko meidän moderni etiikkamme kapinoi. … Olen hämmästynyt, että kristitty puolustaisi ideaa, että tämä on prosessi, jonka Jumala enemmän tai vähemmän auttoi alkuun aiheuttaakseen evoluution.”

Lue lisää...

”Me tiedämme nyt, että elämän salaisuus ei ole varsinaisesti kemiallisissa aineksissa, vaan molekyylien loogisessa rakenteessa ja toiminnallisessa järjestyksessä. … Kuten supertietokone elämä on informaation käsittelyjärjestelmä. … Se mikä on elävän solun todellinen mysteeri, on ohjelmisto [software], ei laitteisto [hardware].” Tunnettu fyysikko ja evolutionisti Paul Davies kysyy: ”Miten tyhmät atomit kirjoittivat itsestään omat ohjelmistonsa …? Kukaan ei tiedä … ei tunneta fysiikan lakia, joka pystyisi luomaan informaatiota tyhjästä.

Davies, P., Life force, New Scientist 163(2204):27–30, 1999.

Lue lisää...